Korean War Memorial and Visitor Center

MUSEUM

A structure that lives between the past and the present. The land is symbolically divided into two with the effect of the mass placed on the east-west axis. Visitors witness the story of a time tunnel where the trenches blend with the ground.


The project land has been defined as a public zone located between two military areas; north and south. Approaching the area from the east, the trench formed by the walls that broke off from the mass aims to prepare the visitors for the suffocating effect of the war. As we move along the trench, it is seen that one of the walls forming the trench dissolves and mingles with the land, creating a meeting place detached from the outside world.

  • Architecture
  • Concept Design

NOBS SHERBOURNE RESIDENTIAL

The Sherbourne project is located in Beverly Hills, on the south coast of California. It…